Examen optometric

Examen optomètric

Una avaluació optomètrica va molt més enllà de la detecció d’errors refractius com la miopia, hipermetropia, astigmatisme o vista cansada.

infantil

Visió infantil

L’avaluació periòdica de la visió durant el desenvolupament dels infants és primordial per a detectar possibles problemes que puguin interferir en el procés d’aprenentatge.

terapiavisual_cercle_bodego

Teràpia Visual

La teràpia visual comportamental no només modifica la forma amb la que els ulls treballen, sinó la forma en què ho fan tots els sentits conjunta i coordinadament, treballant des del sentit que rep el 80% de la informació que arriba al cervell: LA VISIÓ.

miopia_cercle

Control de miopia

Un ull miop té més probabilitats de patir determinades patologies oculars. Existeixen tractaments amb lents de contacte que controlen la progressió de la miopia. Especial atenció a nens i joves.

lentilles_cercle

Contactologia

Les lents de contacte poden se la solució a determinades condicions on les ulleres no aconsegueixen proporcionar una bona visió. També et permeten veure el món d’una manera més natural corregint la miopia, hipermetropia, astigmatisme i vista cansada.

salut-ocular_cercle

Salut ocular

Disposem d’instruments de la tecnologia més avançada que permeten detectar possibles patologies oculars en estadis inicials. També estem dins la xarxa OptRetina, la primera xarxa d’òptics optometristes per la prevenció de la ceguesa.